TIM BLÆSER DERUDAF


Den globale opvarmning er efterhånden lidt svær at få øje på. Det havde blæst hårdt og regnet det meste af dagen, men som ved et mirakel blev det tørvejr og solen tittede frem sidst på dagen.

Vi er glade bare vejen er tør, temperaturen er over 5 graders varme og vinden ikke er over 14 meter/sek. – så rykker vi!

Henrik “Murer” Jensen fik en punktering allerede da vi passerede byskiltet, så vi andre tog en ekstra kort opvarmningrunde, mens han skiftede slange og frøs i sine korte bukser. Henriks aften var stort set ødelagt allerede inden vi kom i gang. Hans cykelcomputer gik død – og rent mentalt er det jo også en katastrofe for en, når det sker. Henrik mente faktisk, at det var komplet umuligt, at køre stærkt uden – og så var aftenens undskyldning allerede på plads for hans vedkommende.

Vi tog den obligatoriske opvarmningsomgang i lidt forskelligt tempo. Det er absolut helt O.K., at teste om stængerne er til gode tider på aftenen.

Vi måtte i gang med aftenens vigtige tidskørsel. Med blæsten in mente, blev det måske ikke til kanon-tider, men det var tydeligt, at de fleste alligevel var tændte.

Tim blev sendt af sted sidst og kom i mål først i 18:03 (i dét vejr – vi bøjer os alle i støvet!)
Mikkel tog en sikker 2.-plads, men der var tæt kamp om 3.-pladsen, som tilfaldt Lars Frø.

Dameklassen:
22:10 Kirsten
26:39 Pia

Herreklassen:
18:03 Tim
19:50 Mikkel
21:15 Lars Frø
21:20 Henrik Murer (helt uden cykelcomputer)
21:41 Brian

Pigerne smiler mere end de plejer. Men træning i hårdt vejr giver også både styrke og selvtillid. Fortsæt det gode arbejde!

Vi glæder os stadig til noget forårsvejr – gerne inden mandag.