DAN OG TIM I TÆT DUEL

Aftenen bød på forrygende cykelvejr (solskin og ikke alverden vind)  – godt nok underligt at der ikke var flere til træning.

Nu er vi så langt henne i sæsonen, at der fremover køres 2 omgange på 11-kilometeren, når vi er på Asnæs. Vi kørte derfor direkte til vindmøllerne og de obligate undskyldninger for ikke at kunne køre stærkt, fik vi også hurtigt overstået.

Dan havde nok aftenens bedste: Indtagelse af for meget aftensmad. Altså, Dan – det er urutineret adfærd!  Aftensmad inden ugens vigtigste cykelpas er no-go!  Et æble og en gulerod klokken 17 – det er rigeligt.

Aftensmads-misæren skyldes formentlig, at Dan egentlig kun er juniorrytter, sammenlignet med de fleste af os andre. Han er under 50 år og derfor stadig lidt urutineret.

Kirsten viste ægte “Girl Power” og kørte førstepladsen i pigeklassen hjem i en rigtig pæn tid. Det ser virkelig ud, som om hun er flyvende i år.

I toppen af drengeklassen blev det meget tæt løb. Tim bankede Dan med 10 sekunder, foran Lars Frø og John O. fra KIF.  Lars Frø var ikke helt oppe at ringe, men jeg hørte ikke hans undskyldning, hvis der var én. Bagefter var Dan helt overbevist om, at al det aftensmad havde kostet ham mindst 11 sekunder, ja-ja!

Tim får også førstepræmien for de flotteste tætbarberede ben, efterfulgt af Kirsten. Resten af os er helt uden for konkurrence, ikke noget kønt syn – vi bør gøre noget ved det.

Martin “12TRI” nåede ikke frem til start, men tog alligevel en omgang uden for konkurrence – That’s the spirit! – Få nu de tri-bøjler monteret på racerstyret, Martin.

Pigeklassen:
39:30  Kirsten

Drengeklassen:
34:30  Tim
34:40  Dan
40:00  Lars Frø
41:49  John O.