START SOMMERSÆSON 2020

Vi har p.t. ingen kendte virustilfælde her i byen. Solen skinner, der er masser af plads og frisk luft, så nu genoptager vi fællestræningen i motionsafdelingen – dog i en virussikker form. Vi cyklede og løb i 2 og nogle gange 3 grupper.

Først 3 friske omgange på “dødsruten”, som vi også cyklede i vinter og efter et hurtigt skift til løbesko gik kursen ud til Klintedalsvej og retur igen til Gisseløre. Forresten: Hvor blev du af, Michael Themsen?

Der var ualmindelig mange opdateringer af folks materiel på cykelsiden. Her gik man og troede, at man selv var godt kørende 🙁

Velkommen til Bo og Allan – et par hurtige drenge, der allerede kan det hele. De har også passet svømningen i vinter, så længe det kunne lade sig gøre.

Fra den “gamle” garde meldes både Kim Thyme, Thomas Bruun Nielsen, Flemming Kisbye og Steen Spange i deres livs cykelform. Flemming har ganske overraskende investeret i en lynhurtig Cube Aerium – med mange flere gear og hjulstørrelse 700C. Det havde ingen af os set komme!

Thomas og Flemming er som sædvanlig sindssygt godt løbende. Kjeld har også gjort et kæmpe form-hop i løbeskoene denne vinter.

Inden længe begynder vi at forlænge distancerne i begge discipliner og når vi kommer vi op på fuld blus, bliver den afsluttende løbetur ca. 10 km. for de hurtigste. Ruterne lægges således, at der bliver mulighed for at afkorte løbeturen, hvis benene er for slappe på dagen.

Næste tirsdag bliver lidt samme koncept. De hurtigste cykler i én gruppe og de venter ikke på andre, men skal være hjemme på Gisseløre og være klar kl. 18:45, hvor starten går til løbepasset. Her løber vi (samlet/virussikkert) ud til toppen af Klintedalsvej og retur. De hurtigste starter sidst og løber en slags “hareløb”, d.v.s. at deres hurtige intervaller afbrydes, når de kommer op til de langsomste. Alle er således hjemme på Gisseløre samtidigt.

Det kan blive dejlig hårdt, hvis du vil, men aftenen kan også gennemføres i eget tempo, hvis du er lidt træt.

Vi ses – og venlig hilsen
Erik


LE CLASSEMENT GÉNÉRAL 2020:

Piger:
30 point – Helle Madsen 
14 point – Pia Svanberg Larsen
02 point – Kirsten Noe
02 point – Malene Stephansen

Drenge:
48 point – Erik Mølgaard
46 point – Steen Spange
38 point – Thomas Bruun Nielsen
26 point – Thomas Holm
25 point – Tim Bilstrup
24 point – Martin Vang
18 point – Brian Lyngholm
16 point – Michael Themsen
15 point – Henrik Jensen
06 point – Kjeld Christensen
04 point – Martin 12TRI.DK
02 point – Michael Stephansen
04 point – Flemming Kisbye
04 point – Kim Thyme
02 point – Jan
02 point – Bo
02 point – Allan
01 point – Peter Jespersgaard