PIA HANG I BREMSEN


En hård kerne på 5 trodsede den hårde vind og forlangte mandags-træning, så turen gik ikke overraskende til Asnæs, for at køre tidskørsel efter grundig opvarmning.

Jeg troede ikke på Tim denne aften p.g.a. hans deltagelse i “Stevns Jernmand” om søndagen. Fik lige hvisket til Ole inden han startede, at jeg selvfølgelig satsede på ham i aften som vinder. Ole har lige fået lavet alvorligt “Bike-Fit” og er blevet flyttet adskillige centimeter på rammen, så det er lidt spændende, om han kan gå i dag. Ole kørte selvfølgelig også en rigtig god tid, men Tim fandt uventede kræfter og nappede Ole med lidt over 1 minut. Kjeld og Pia kæmpede om tredje/fjerdepladsen – Kjeld endte med at tage tredjepladsen.

Efter alle var i mål, bredte der sig en underlig brændt lugt. Var der udslip på Statoil eller Avista? Havde nogen spist for meget kål?

Pia snakkede om, at der var noget, der havde pebet på hendes cykel hele vejen rundt og da kunne vi se, at den ene bremseklods på forbremsen “hang” ganske alvorligt. Forgaflens ene ben var faktisk helt fuld af sort bremsestøv. Hold lige øje med Pia fremover – hun må blive god, når hun bruger så mega-hårde træningsmetoder med ekstra modstand. Det kunne også have været Kjeld der havde givet hendes bremse et puf lige inden start, for at sikre sig tredjepladsen. Svaret blæser i vinden.

Den samlede stilling bliver opgjort inden vi starter efter sommerferien.

Dameklassen:
27:02 – Pia

Herreklassen:
17:38 – Tim
18:49 – Ole (god stil at cykle hjemmefra og retur igen, når man bor i Svebølle)
26:32 – Kjeld

Når afslutningsstævnet på Gisseløre er overstået i aften, holder jeg sommerpause i juli måned.

Hold alligevel øje med facebook juli måned. Det kan godt være, der kommer sommerferietilbud på lidt ustruktureret træning.

Vi ses i aften – klokken 18:00 på Gisseløre og så må I have en god sommerferie – tak for denne gang.