NU STRAMMER VI OP

Næsten hedebølge og ingen vind – YES!
Der var introduktion til vores Asnæsrute (cykling/11 km. pr. omgang) – det blev til én omgang opvarmning og to omgange med frisk tempo. Nu kender alle forholdene og er klar til at give den maks. gas, når der skal dystes.

Vi sluttede af med tempoløb på Munkesøens 400-meter bane. Så kender I også dén bane. Det er her vi løber testløb fremover.

Der var desværre en del frafald efter cyklingen, så der var rigelig plads til de sidste 9 på banen.

Tilfredsstillende at se, at alle gav det sidste de havde i løbeskoene. En stor del af tiden blev der løbet rigtig stærkt og det står lysende klart, at vi har flere hurtige løbere i øjeblikket.

Banen er p.t. så god, at selv kenyanerne i Iten misunder os.

Før vi rigtig går i gang med sæsonen, skal vi lave 2 test, én løbetest og én cykeltest. Det bliver begge gange “One Hour of Power”, som gennemføres med pulsur, så I kan få fastlagt nogle realistiske pulszoner at træne efter ugens andre dage.

“One Hour of Power” er en test, der varer præcis 60 minutter. D.v.s. at du løber alt hvad du kan – på én time. Hvis du kender din eksakte maksimal-puls kan du sandsynligvis gennemføre testen med noget der ligner 90% af dén, men du skal ikke løbe testen efter puls – løb udelukkende efter din fornemmelse af, at du kan holde det samme tempo i netop 1 time. Sådan en test er hård kost for de fleste, så regn med at være rimelig træt bagefter.

Hvis du ikke har et pulsur, kan du sagtens udføre testen alligevel – det snakker vi om på dagen.

Planen er, at vi løber tirsdag den 9. (i Munkesøen), hvor vi mødes på cindersbanen og cykler tirsdag den 16. juni (fra Gisseløre). Hvis det regner, flytter vi det selvfølgelig til en anden dato.

Vi starter begge dage kl. 17:30 med grundig opvarmning. Efter hver test er der langsom nedkøling i mindst 15 minutter/løb eller mindst 30 minutter/cykling, hvor vi enter jogger eller triller langsomt på cykel.

Der er selvfølgelig dobbelt pointgivning de 2 tirsdage vi laver test og det kan ikke udelukkes, at Birthe Kjær m. fl. kommer forbi Munkesøen og synger om sommer og sol, mens I sveder.

Vejrudsigter er formidabel:


Lige et afsluttende ‘pip’:
Har du et ønske om at nå nye højder i 2020, er der ingen vej uden om at træne struktureret og især vedholdende. Hvis du derimod kun træner, når du har lyst eller når vejret er godt, sker der ikke andet, end du bliver lidt langsommere hvert eneste år og sikkert også tungere. Det nytter heller ikke at træne mega-hårdt og køre udelukkende på kulhydrater.

Træning af din udholdenhed er det allervigtigste, så vi skal i stedet lære kroppen at brænde fedt – masser af fedt!

Du skal også have et langsigtet mål med din træning.

Er du helt blank og ikke har nogen fornemmelse af hvordan et realistisk træningsprogram kan se ud, så lad os tage en snak om det, når begge test er overstået.

LE CLASSEMENT GÉNÉRAL 2020:

Piger:
30 point – Helle Madsen 
18 point – Pia Svanberg Larsen
02 point – Kirsten Noe
02 point – Malene Stephansen

Drenge:
52 point – Erik Mølgaard
50 point – Steen Spange
40 point – Thomas Bruun Nielsen
28 point – Tim Bilstrup
26 point – Martin Vang
26 point – Thomas Holm
20 point – Michael Themsen
18 point – Brian Lyngholm
18 point – Henrik Jensen
09 point – Kjeld Christensen
08 point – Kim Thyme
06 point – Flemming Kisbye
06 point – Bo
06 point – Allan Prøhl
05 point – Jan Christensen
04 point – Martin 12TRI.DK
04 point – Jim Petterson
03 point – Allan Christensen
02 point – Michael Stephansen
01 point – Peter Jespersgaard