JAN SÆTTER NY 2017-REKORD


Tims sæsonrekord på 22-kilometeren (34:30) skulle angribes denne forårsaften. Vejret var perfekt, dog lidt til den kølige side og overskyet.

Fint fremmøde – 10 i alt. Sparekasse-Kjeld dukkede op for 2. gang i år – det tegner godt – og han ser bedre ud (på cyklen) end nogensinde.

Michael Themsen var der for første gang i denne sæson. Med lidt genoptræning i et par uger, så kommer det til at gå stærkt igen.

Både Jørgen og Henrik var lige vendt tilbage efter ferie i syden, men det havde åbenbart ikke gjort dem langsommere.

Aftenens mest spektakulære målspurt var mellem Daniel og Michael S. For første gang i historien blev der kørt en vaskeægte “mongol-spurt” helt ude fra den sidste bakke inden målstregen. De lå så tæt, at ikke en gang målfoto kunne afgøre hvem der kom først over stregen. Daniel var dog startet sidst af de to (1:02 senere – de 2 sekunder skyldes en bil der passerede da han skulle starte) så Daniel var hurtigst på sluttiden. Det er et par herrer vi kommer til at høre mere til i fremtiden – stensikkert!

Jan Mårtensen kørte hurtigst af alle og satte sig på årets bedste tid 32:54  – 1:34 hurtigere end Tim.

Jørgen og Henrik kørte også rigtige gode tider og Michael Themsen klemte sig ind lige mellem dem på resultatlisten. Jeg er sikker på, at Lars Frø kan køre hurtigere end han gjorde på aftenen.

Pia var helt uden for konkurrence i bogstaveligste forstand – En sikker førsteplads til hende i dameklassen.

Dameklassen:
45:50  Pia

Herreklassen:
32:54  Jan
34:44  Daniel
35:46  Michael S.
36:48  Jørgen
38:05  Michael T.
38:25  Henrik
41:54  Lars Frø
44:56  Kjeld