DAN THE MAN


Vejrmæssigt kunne det ikke blive en bedre aften med både sol, varme og næsten vindstille. Der var 10 fremmødte, Ole skulle tidligt hjem, så han nåede ikke den afsluttende enkeltstart, ej heller at komme med på billedet.

Efter at være nået til Asnæs gennemkørte vi vores 11-km.-rute en enkelt gang, så alle kendte forholdene. De flest nåede også en afstikker til Havnemarken inden klokken blev 19.

De skarpsindige bemærker, at vi kun er 8 på billedet, men det skyldes, at Tim under opvarmningen pressede cyklen så meget, at hans ene dæk eksploderede.

Det er åbenbart ikke kun i Formel 1, at man kan få problemer med dækkene, hvis det går for stærkt. Skaden var så alvorlig, at der måtte rekvireres vejhjælp fra Kalundborg og feltet måtte vente flere minutter indtil banen var ryddet.

Dan holdt materiellet intakt og kørte en blændende enkeltstart på sin fine nye Cervélo. Det resulterede i en sikker sejr i sæsonpremieren 2017.

På damesiden gjorde Helle sin pligt og scorede 12 sikre point, men hun efterlyste noget selskab fra de andre tøser.

Der er et par stykker, som er lidt under sædvanligt niveau, men generelt er træneren tilfreds, for de fleste kørte rimelige tider på de 11 kilometer.

22:49  Helle

17:34  Dan
18:43  Mikkel
18:48  Michael
19:18  Jørgen
19:34  Lars Frø
21:33  Brian

På grund af det flotte vejr fik vi ikke brug for cykellygterne og de fleste var hjemme ved 20-tiden.

Vi ses om en uge til 2 timers effektiv træning.