ENDELIG TORSDAG – 6.10.2022

Rygtet om at Bent ville tage kage med, medførte at fremmødet blev noget over det sædvanlige – fint nok! Det var en virkelig velsmagende (bastant) kage – jeg havde lidt svært at tvinge cyklen over Hestehavebakken på vej hjem. Tak for kage!

Vi var 18 friske løbere, Pia måtte på grund af mødeaktivitet på jobbet løbe ‘før tid’, så vi var 19 i alt.

Vi befinder os i uge 1/2023-sæsonen, lad os kalde det ‘scratch’ og det er herfra vi bygger op.

Programmet var:
0:15 Opvarmning – langsomt – og ikke i skoven.

4 x Hestehaven, så godt du orker – ca. 30 sek. pause i bunden.

0:30 ZONE 1 og ZONE 2 – alle skal føle, at det går langsomt (husk at vi stadig er i god form). Vi følges ad alle sammen – gerne med opsamling, hvis det bliver aktuelt.

Tilbage på banen i Munkesøen:
4 omgange. Start med den fart/puls du løb på vejen tilbage til stadion. For hver omgang sættes farten lidt op, så vi rammer AT på 4. omgang.

Resten af tiden – Afjogging på banen, eller hvor du har lyst.

I alt kun: 1:15

Der er ingen grund til at komme op i det ‘røde’ område på denne årstid, med mindre du har vigtige stævner i den nærmeste fremtid. Hold dig lige under AT/ZONE 3‘s øvre grænse.

Der var spørgsmål fra nogle af de ‘nye’ om hvor stærkt det skulle gå i intervallerne. Det kan kun en test afsløre, men prøv at kigge på mine data, endelig ikke op i det røde område (endnu).

Hvis du kender din maksimalpuls, så ligger AT ved cirka 92% af denne puls – en rigtig test kan godt vise et anderledes resultat, da vi alle er forskellige.

Dette her fungerer fint for mig:

Vi ses på torsdag

/ Erik