ENDELIG TORSDAG – 6.1.2022

Martin 12TRI.DK havde generøst medbragt sit restlager af jule-og nytårsgodter, så vi ikke havde den mindste fornemmelse af sult efter træningen.

Jeg vil opfordre alle til at få spist det sidste jule-og nytårsslik derhjemme i en fart, så vi kan komme i gang med at kæmpe os tilbage til kampvægt.

Vi afholdt en lille højtidelighed, hvor vi hyldede Bo og Pia for deres samlede pointsejre i 2021. De to har ikke misset ret mange træningsaftener dette år.

Pia gik den direkte vej mod sejren lige fra start, næsten uden modstand. Det førte ikke til at Pia af den grund slappede af med træningen. Hun holdt sine træningsplaner hele vejen – og med succes.

I Bo’s tilfælde var det ikke kun vedholdenhed der gjorde ham til vinder, men han har også været lynhurtig hele sæsonen. Bo har været holdt til ilden af Allan Prøhl, der hele tiden pressede ham mega-hårdt. Allan var faktisk så tæt på, at det mindste fejltrin/afbud fra Bo’s side kunne have givet Allan sejren.

Jeg synes, at det samlede fremmøde og seriøsiteten har været virkelig flot i år. Godt gået alle sammen.

Præmierne plejer at være slik, men denne gang var det energiprodukter fra Enervit/12TRI.DK

Nu er pointtavlen visket ren og alle uanset klubtilhørsforhold deltager. I 2022 bliver det “Kalundborgmesterskabet” vi kæmper om.

Aftenens program var hyggetur i et pænt tempo med lidt indlagte bakker (AT/90% af MAX) – I mit tilfælde: 5:31/km. inklusive opvarmning, (ryge)pauser og afjogging.

Vi ses om senest en uge.

/Erik