ENDELIG TORSDAG – 5.10.2023

Det gode vejr fortsætter, i hvert fald om torsdagen.

For at markere vi rundede uge 40 i 2023 havde “Jim” bagt 2 lækre kager og taget dem med til holdet.

3 på holdet har nu mødt/trænet virtuelt årets første 40 torsdage i træk og har dermed retten til at løbe i gult og scorer også dobbelte mødepoint resten af året.
 
NB: Hvis man af helbredsmæssige grunde ikke kan gennemføre torsdagsprogrammet, er der stadig en god grund til at møde op. Det giver mødepoint, hvis du kommer ned i Munkesøen og gør hvad du kan, eksempelvis løber på et langsommere hold, brygger kaffe, bager en kage og hygger dig med os andre bagefter – det giver også en god stemning.

Mange løber intervallerne fint, men der er i øjeblikket flere og flere, som rammer lidt ved siden af programmet. Det kan naturligvis skyldes flere ting og vi forlanger selvfølgelig ikke mere af jer end kroppen tillader.
Vi er nu i en periode, hvor flere af os trænger til at slække lidt på træningsbelastningen ovenpå en lang sæson og da en del netop er startet på spinning med hårde intervaller, HIIT/TRX-træning, svømning i hallen, MTB i skoven osv. kan det godt være, at der skal skæres lidt ned for løbet i en periode, indtil I finder en overkommelig balance, der kan holdes hele vinteren igennem.

Nedenfor kan I se 3 forskellige løberes indsats i torsdags:

Fig. 1 – Ikke meget med intervalløb at gøre. Typisk billede af en træt løber, der tvinger sig gennem 1 time og 30 minutter.
Fig. 2 – Meget bedre, men der løbes for stærkt de sidste 40 minutter –  slap af og få pulsen ned. Det kan godt føles forkert, men der er ikke noget galt i at løbe 6:00/6:30 eller langsommere.
Fig. 3 – Næsten ideelt

Steen passer på sin skade og løb på et langsommere KIF-hold.
Pia løb restitution – men jeg tror hun er snart frisk igen.

Vi ses om en uge.

/ Erik