ENDELIG TORSDAG – 5.1.2023

Så var det tid til at markere en veloverstået 2022-sæson.

Det har været en lang og fortættet sæson, med hård kamp til det sidste. Vi har kæmpet uafbrudt i 52 sammenhængende uger.

Kim og Allan har gennemført samtlige 52 torsdage, Bent 51 gange. Monica, Bo og Pia 50 gange og sådan fortsætter det ned gennem resultatlisten. Vi tror alle på at kontinuitet trumfer talent – forudsat at vi træner rigtigt (og ikke vejer for meget!). Det flotte fremmøde skyldes naturligvis, at vi arbejder med virtuel træning, men dagens program skal udføres om torsdagen, så det er en imponerende indsats der er ydet.

Ingen kan længere være i tvivl om, at man bliver i godt humør af HOLD 5 træning. Prøv lige at se Jesper på fællesfotoet, han har været væk et par uger og nu ser han slet ikke glad ud mere.

Keep up the good work! – Vi kører videre med pointgivningen alle torsdage i hele 2023 og vores holdsponsor er endnu en gang med os hele vejen – en stor tak fra hele HOLD 5 til Martin fra www.12TRI.DK

Jeg indfører nogle nye muligheder for at tjene lidt ekstra point i løbet af sæsonen. En af dem er deltagning i vejning på KIF’s TANITA-vægt hver den første torsdag i måneden (det kan ikke gøres virtuelt). Gode resultater belønnes efter trænerens forgodtbefindende og kan nemt blive udslagsgivende i den sidste ende (om 12 måneder).
I trænerens sorte bog vil der også blive noteret ekstraordinære indsatser for holdet, uden at komme ind på hvad det kunne være, men lad være med at ‘fedte’ og komme med æbler o.s.v., det er ikke det det handler om.

‘Podiet’ i DAMERÆKKEN:
1. Monica Jackson
2. Pia Svanberg Larsen
3. Charlotte Jørgensen

og HERRERÆKKEN:
1. Allan Prøhl (delt førsteplads)
1. Kim Thyme (delt førsteplads)
2. Bo Melchiorsen
3. Bent Kristensen


Holdets ‘Madudvalg’/Charlotte havde sørget for lækre retter fra slagteren – det var velsmagende og god løberkost.


Charlotte og Monica havde ganske uventet arrangeret gaveregn til alle på holdet, så ingen gik tomhændet hjem. Alle fik noget der relaterede sig til hver enkelt. Spændende initiativ – jeg er personligt virkelig glad for både den store tøjskildpadde og de lange røde strømper uden hæle.Den ekstra lodtrækningspræmie gik efter 10 minutters hård rafling til Kim Thyme – Tillykke!


Vi ses om en uge – eller til Cross Cup på lørdag i Holbæk

/ Erik