ENDELIG TORSDAG – 3.11.2022

10 til start på HOLD 5 og ny hurtig mand: Frederik på kun 35 år (nåede ikke med på billedet). Allan, Bo og Steen Ertman løb virtuelt.

Samme program som sidst, men med den undtagelse, at vi lagde en ekstra 1.600 meter intervalblok ind på stadion. Vi spildte ingen tid hverken på de 5 x Fasanvej eller på Munkesøens cindersbane og alligevel blev tiden knap – derfor skruer vi op til 1:30 næste gang.

Vi savnede de 5 flotte mennesker på fotoet nedenunder. De var torsdag til velfortjent fejring hos Sparta Atletik & Løb og IRONMAN Denmark for gennemførelse af ‘BIG FOUR‘.

Steen Spange mistede derfor kostbare mødepoint for første gang i mands minde.

Inden længe skal vi have alle lamperne rundt om Munkesøen stadion justeret, så vi får mere glæde af lyset inde på cindersbanen. Erik Johansen skaffer et stillads, som vi kan rulle rundt på volden, så vi slipper for at arbejde på en stige. Det skal gøres om aftenen, når det er mørkt og vi skal bruge lidt hjælpere. Ved samme lejlighed klipper vi også nogle smågrene, der er kommet i vejen for lyset – Vi håber på kommunens hjælp til de tungere ting, der trænger til at blive fjernet.

Vi ses om en uge
/ Erik