ENDELIG TORSDAG – 25.4.2024

En noget gusten vejrudsigt hang over vores hoveder, men vi havde en aftale med Raklev Høje, så det var afgang til tiden.

Nogle var stadig lidt handicappede efter 30 kilometer Spids til spids i søndags, så vi inddelte i HOLD 5a og HOLD 5b, hvor b-holdet tog noget mere flad distance og kun 1x Raklev Høje, hvor A-holdet snuppede knolden de planlagte 3 gange.

Tordenvejret rykkede tættere og tættere på. Da intervallerne var overstået og begge hold var samlet igen, håbede vi stadig på tørvejr til der var gået 1 time og 30, men desværre nåede vi kun til Raklev da himlen åbnede sine sluser.

Drivvåde tilbage reddede Monica aftenen med lækker hjemmebagt kage, men det kølige og våde vejr havde åbenbart givet monster-appetit og vi måtte i køkkenet hive en citronmåne frem (kult-kagen fra Dancake). Da den så var ædt, var der flere som påstod, at de stadig ikke havde fået et stykke, så vi måtte ud efter den sidste reservekage også. Michael Helledie påtog sig herefter frivilligt rollen som kage-vogter, så ingen fik mere citronmåne end andre (tæt på sandheden!)

Træneren giver hele HOLD 5 en bedømmelse på 8/8 citronmåner for den ekstraordinære holdindsats.

Jim Petterson løb på et lavere rangerende KIF-hold – det giver kun 2 point.

Vi ses
/ Erik