ENDELIG TORSDAG – 23.9.2021

Her har HOLD 5 ladet sig fotografere foran en grafitti-væg i Munkesøen, hvor nogle FC Kalundborg-supportere har lavet en hyldest til byens førende fodboldhold.

Michael lavede efter sigende et spændende og meget effektivt løbe-og totalkropsmotionsprogram.

Steen mente bagefter, at det måske skulle udløse hele 3 point, men af hensyn til dem der (uvidende) løb det faste program i Kildeskoven (6 gange op og ned) + 4×4 på cindersbanen, vælger jeg at give 2 point til alle, der var aktive torsdag. Det var Bo og Allan der løb virtuelt.

På torsdag løber vi test i Munkesøen, hvis det er tørvejr. Det bliver “One Hour of Power“. Som de fleste allerede ved, er det én time – alt det du orker. Slap rigeligt af tirsdag og onsdag, så du er helt frisk på dagen. Bagefter ved du så, hvor du står formmæssigt og hermed er sommersæsonen slut.

Der er selvfølgelig dobbelte point, hvis du gennemfører testen.

Herefter går vi i gang med “vintertræning”. Vi sænker træningsniveauet og det tror jeg også, at flere har set frem til oven på en (i mine øjne) rigtig god sommersæson med mange flotte resultater.

Nogle af jer har mere i jer, end vi har set i 2021, andre vil bare gerne holde niveau. Under alle omstændigheder bliver det spændende at følge jer i 2022, men først skal vi restituere i nogle måneder med den rigtige vintertræning.

Til slut vil jeg gøre opmærksom på, at HOLD 5 er for alle, der vil presse lidt mere ud af kroppen. Hvis du vil prøve om det er noget for dig, er du velkommen til hoppe med på vognen – vi træner på flere niveauer.

Vi ses torsdag
Erik

Det var vidt forskellige programmer, ovenfor er det hvad Allan og Bo lavede virtuelt og nedenunder er det Michaels program.