ENDELIG TORSDAG – 23.06.2022

Sankt Hans aften – HOLD 5 løber selvfølgelig planmæssigt klokken 17:35.

Jo, Steen Ertmann og Kim Thyme løb virtuelt, så vi var 12 i alt.

Jesper Lundgaard skrev på STRAVA, at han løb ‘virtuelt’ om onsdagen og det er fantastisk, men reglementet siger, at man kun får point, hvis træningen udføres om torsdagen. Der er 24 timer til rådighed. Michael Themsen blev ramt af samme regel ugen før.

En anden ting: Hvis du er i ‘nedtrapning’ til et vigtigt stævne, er det O.K. at tage den med ro om torsdagen, bare du laver en løbeaktivitet, der varer mindst 1 time – inklusive opvarmning og nedkøling.

Monica stillede til start iført chick sommernederdel og der blev talt om, at vejret nu er blevet så varmt, at drengene godt kunne tillade sig at løbe i kilt. Jeg mener det har være oppe at vende en gang før, men hvor det ender – er nok lidt usikkert …..

Bakken på Kystvejen og Klintedalsvej 4 gange var fint nok (der var ikke meget skygge), men når vi kommer der en anden gang bliver det 5 gange.

Herunder er det trænerens egne data:


Til sidst vil jeg hylde alle, der gennemførte den ½ Ironman i Helsingør i weekenden. Der er tilsyneladende ikke officielle resultater på www.ironman.com endnu (?), men jeg kan se, at flere af jer har lavet virkelig gode tider. Allan, Michael, Bo, Martin, Steen og Jo: Vi ser frem til nogle gode røverhistorier på torsdag, når vi ses igen.

/ Erik