ENDELIG TORSDAG – 22.7.2022

Det var et reduceret herrehold, der var oppe mod kongeetape, som sluttede på Hautacam og selvfølgelig sommerferie. Der er også alt for mange, som ligger med forstuvet bentøj i øjeblikket.

Vi nåede at få den vildt spændende afslutning med på Bo’s telefon inden start – så pulsen var høj allerede inden vi gik i gang.

Vi løb op og spejdede efter gode stier og veje på Møllebakken til “Møllebakkeløbet” på torsdag. Der kommer et rutekort inden så længe, når jeg har lagt den endelige løjpe. Omgangsdistancen bliver tæt på den samme som i “Møllebakken Rundt”. Alle er velkomne og der er start og mål i Gryden, hvor der også er saftevand efter løbet. Det bliver en slags ‘Cannonball’ med håndholdt tidtagning og der gives naturligvis lidt ekstrapoint til HOLD 5-klassementet for din indsats. Opvarmning fra Munkesøen (klokken 17:30) op til Gryden er særdeles vigtig, for det går pænt op ad bakke lige fra start. Det bliver en travl aften, da en del KIF’er skal spise “ude” bagefter.

Til slut løb vi Gisseløre rundt 3 gange (uden pauser) og det blev nok lidt for hurtigt for nogle af os, men skidt med det, det var en god aften alligevel.

Kim var på ferie, så kaffen i tredje halvleg smagte noget anderledes.

Vi ses om en uge / Erik