ENDELIG TORSDAG – 20.6.2024

Hård konkurrence med fodbold-VM (Danmark/England), troede jeg. Alligevel var vi mange, der troppede op i Munkesøen. Traditionen tro havde Allan Prøhl TV2 Play kørende, så ingen missede kampdetaljerne – Tak til Allan – det kan godt være, at vi får brug for dig igen, også når Tour de France ruller.

Henning Meincke og Jim løb på et langsommere hold (det er sådan vi ser det) og Charlotte løb virtuelt i en eller anden amerikansk nationalpark.

Det hårde arbejde foregik på Raklev Høje (den lange grimme på knap 1 kilometer) i trykkende vejr. Det så sådan ud i Allan Prøhl’s tilfælde – og han var flyvende:

Kim havde en eventyrlig hjemmebagt drømmekage a la Bettina med, da han var blevet et år ældre – den var sublim og forsvandt med lynets hast.

Det er glædeligt at konstatere, at Benner viser stor formfremgang og at han igen har fået lyst til at købe talrige nye løbesko og ditto sokker. ‘Løberen’ har en kæmpe omsætningsfremgang på løbemiljøet i Kalundborg og han fortsætter med at udbyde indkøbsture i Mondeoen.

Tak til alle for venlige klap på billedet – vi ses om en uge – til 5.000 meter test på banen.

/ Erik