ENDELIG TORSDAG – 20.04.2023

KIF havde besøg af Claus Heckmann, som fortalte om brug af watt i løbetræningen – og om hans nyeste bog, der belyser emnet omhyggeligt.

De der havde mulighed for det, startede en halv time tidligere end normalt, for at kunne nå et bad og blive klar til at indtage de kæmpefrikadeller, som KIF beværtede med inden Claus gik på scenen.

Førsteholdet – klokken 17:00 – lagde ud med opvarmning + 3 x Hestehaven, inden vi løb tilbage og hentede Andetholdet, der var klar til start 17:35. Så tog vi sammen 3 x mere op ad Hestehaven. Herefter tilbage til Munkesøen stadion, hvor vi lavede (400+400+300+100) – (Zone 1, Zone 2, AT og MAX) – indtil det var tid til afjogging – i alt 1 time og 30 minutter.

Herover ses Andetholdet med aftenens gæsteforelæser. Monica troede åbenbart, at det gav 2 ekstra point hvis hun sneg sig med på begge billeder, men der må jeg skuffe dig.

Man kan godt mærke, at seriøsiteten er ved at indfinde sig med hensyn til forberedelse hen imod eksempelvis Copenhagen Marathon og 100 kilometeren rundt om Ringkøbing fjord med flere. Selvom man løber på HOLD 5, tager vi selvfølgelig hensyn til, at I skal stå fuldstændig friske på Race-Day.

Steen Ertmann, Pia, Martin Lihme og Henning Meincke løb på andre tidspunkter, men stadig på dagen.

Henrik Olsen/landmanden inviterer til ‘Rosé-løbet‘, der løbes Kr. Himmelfartsdag den 18. maj klokken 10:00.
Det foregår fra Markmosen tæt ved Tissø. Der er flere distancer og en god bakke 😉
Snak med Henrik næste torsdag for at høre nærmere – det skulle være rigtig hyggeligt.

Vi ses.

/ Erik