ENDELIG TORSDAG – 18.8.2022

Nu har sommervejret været usædvanligt varmt siden starten af juni – så vidt jeg husker.

Allan og Bo løb virtuelt pga. deres Ironman-forberedelse. Benner om formiddagen pga. af ferie. Monica startede hjemme fra privaten, men var med os hele vejen rundt, så vi var 13 i alt.

Apropos ‘virtuel-træning’ – så har en fra holdet gjort mig opmærksom på, at han føler sig forbigået en torsdag, hvor vedkommende så sig nødsaget til at træne under et ophold i en anden landsdel. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende og bør aldrig ske. Gør mig lige en tjeneste og skriv f.eks. VIRTUEL TORSDAG eller lignende i overskriften inde i STRAVA, så jeg ikke overser jeres indsats.

Kim holdt sig lidt tilbage fra fronten af feltet i Kystskoven så vi fik gennemført ‘hareløb’ på den lange stejle bakke. Som I kan se, strækker Lars Frø’s bakke sig nede fra Kystens Perle og op til bænken på toppen. Det var nok en fejl af mig, at lade jer selv stå for seedningen og hvor langt der skulle være mellem hver især.

Det kan sagtens være, at vi vender tilbage en anden gang.

På torsdag løber vi det traditionelle ‘Vollerup-runden‘ ude fra Anettes sommerhus i Vollerup. Der bliver grillet pølser, stillet slikskåle frem og serveret lidt drikkevarer. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding KLIK her. (HOLD 5 = 10 km-ruten). Hvis du ikke er KIF-medlem eller har glemt at skrive dig på på papirlisten i klublokalet, så giv mig besked lidt kvikt.

Bare cykl direkte mod parkeringspladsen ved Vollerup strand, så kan I se hvor det er. Vi plejer at fylde en del i gadebilledet.

Der bliver ekstra point til de hurtigste.

Vi ses derude.
/Erik