ENDELIG TORSDAG – 15.12.2022

Temperaturen var et godt stykke under frysepunktet og der var is og sne overalt.

Men torsdagsintervaller løber jo ikke sig selv og hvis man vil gøre sig fortjent til en uge på Playitas næste år, så er det ud over stepperne i al slags vejr. Pia og Monica løb virtuelt tidligere på dagen.

Allan havde rekrutteret en ny løber (i svømmehallen) dagen før. Morten er navnet og han løber stærkt allerede. Han er tilflytter og ham skal vi nok få integreret hurtigst muligt.

Vi fik gennemført de 5 vigtige styrkeintervaller på Hestehaven, så godt det kunne lade sig gøre. De hurtige lange intervaller lykkes vi ikke med, der var simpelthen for meget is og sne, så vi tonsede løs, hvor det var muligt. Det lykkedes alligevel for de fleste at blive lidt træt, tror jeg.

Vi var nogle der tog en ekstra runde i frosttågen på Munkesøen’s bane for at få tiden til at passe – Det føltes som polarkulde.

KIF’s køkkenhold diskede bagefter op med det helt store velsmagende juletraktement. Det var ren gourmet – I er booket til de næste mange år.

Til sidst vil jeg takke Jesper, Martin Vang, Steen og Jim for ikke at løbe torsdag og dermed rutche længere ned i den samlede stilling.

Om en uge starter vi hos Monica. Der tages billede i hendes udestue og så løber vi umiddelbart derefter.

Efter aftenens program slutter vi af med endnu et julearrangement hos Monica ….. det kræver ekstra kalorier, at løbe på HOLD 5.

Vi ses om en uge

/ Erik