ENDELIG TORSDAG – 15.09.2022

NATURLØB 2022 – med nyt start- og målsted ved den gamle skole på Asnæs. Godt at se det traditionsrige løb komme godt fra start i de (lidt) nye omgivelser.

Min formidling af jeres hårdt optjente point, bliver ændret nu. Fremover kan I følge med i et regneark, hvor resten af sæsonens pointgivning kan ses torsdag for torsdag. Det er vigtigt, at der ikke opstår tvivlstilfælde, når vi kommer ind i den afgørende fase. Hold lige selv øje med, at jeg ikke snyder nogen – I kan være lidt svære at holde styr på. F.eks Monica i går – Hun løb formentlig fra Munkesøen, men er endnu ikke dukket op på STRAVA (jeg har givet point – på hendes glatte ansigt).

Jeg minder om, at når man har mødt 40 gange til træning, gives der dobbelte point pr. gang – altså 4 point i stedet for 2. (Fra og med gang 40).

Meanwhile back in Munkesøen – var der også HOLD 5‘ere på plads. Det var dem, der trængte til en mere rolig tur.

Jeg tænker at Martin Lihme mødte lidt sent, da han ikke var med på fællesfotoet. Martin var klart aftenens mest elegant påklædte herre. Og nej – Charlotte og Jim – I får ikke dobbelt point, bare fordi I er med på 2 billeder.