ENDELIG TORSDAG – 11.11.2021

Imponerende fremmøde og fantastisk løbevejr – det giver god HOLD 5-stemning.

Steen Spange var aftenens fartholder. Kravet var at hyggeløbet skulle være med 5:30/km. og hvad kunne gå galt? Intet! Steen er (som altid) yderst pålidelig i den rolle.

5:30 er en O.K. fart, der er mange hårde knolde på ruten.

Vi fortsætter hyggetræningen frem til og med uge 50 inden vi tager skeen i den anden hånd og iværksætter både bakke-og baneintervallerne.

TIL DE ALLERHURTIGSTE:
Jeg kan godt mærke, at nogle af jer er ved at være lidt utålmodige og det er forståeligt, da I skal være i form til flere løb i den nærmeste fremtid. Der må selvfølgelig gerne løbes hurtigere, bare I husker at ‘samle op’.

Der er flere måder at ‘samle op’ på. Den mest almindelige er, at de hurtigste stopper op på toppen af bakkerne, hvor de langsomste er kommet bagud og at I så igen stikker af, straks når de sidste er kommet op.

Prøv i stedet at løbe tilbage og forbi de sidste og først vende om, når I er f.eks. 100 meter (eller mere) bagved den sidste. Når I så igen er fremme ved de forreste (langsomste) vender I om igen og løber tilbage – det er super intervaller.

BREAKING NEWS:
Næste gang afholder vi en lille ceremoni efter træningen, hvor vi uddeler præmier til vinderne af sommerens K-TRI-4 Challenge – mød op at giv dem en hånd!

Vi ses om en uge

/ Erik