ENDELIG TORSDAG – 11.08.2022

Hedebølgen fortsætter, nu er det kun Martin Vang, der løber i kortærmet T-shirt. Bent løb virtuelt, på sin fødselsdag – stort tilllykke fra hele HOLD 5.

Først ind i skovens skygge og løbe opvarmning, derefter 6 x Hestehaven.

Bagefter sneg vi os ud mod Kystskoven (så vidt muligt i skyggen). Her var det så planen, at vi skulle løbe ud til Lars Frø’s bakke og hygge os lidt derude (helt fra bunden og helt op på toppen af græsmarken) og så lunte hjemover på Kystvejen.

Kim var tilfældigvis forrest, da vi løb ind i skoven og om han syn´s programmet ikke var hårdt nok, ikke havde hørt efter eller bare farede vild fandt vi aldrig ud af, for han gik fuldstændig amok og trak os op og ned ad stort hver eneste bakke i Kystskoven, undtagen græsbakken. Ideen var O.K. – vi blev i skyggen.

På vej tilbage, lidt før Gisseløre tog de fleste af os en frisk tur i fjorden og jeg må indrømme, det var en god idè, selv om den ikke var min.

Charlotte skulle lige have en selfie.

Tillykke til Jim med den nye singlet. Det var på tide, din hustru fik købt den til dig, men jeg troede vi havde en aftale om, at den skulle være rød?

Vi ses om en uge

/ Erik