ENDELIG TORSDAG – 1.6.2023

Nu er det sommer – datomæssigt forstås – og mange af os har fået oparbejdet en glimrende form. Vi fortsætter det gode arbejde, så endnu flere bliver klar til sæsonens vigtigste stævner.

Nogle valgte (fornuftigt) at spare lidt på kræfterne til weekenden (Vinløbet, Karrebæksminde triatlon og halvmarathon/LMK Asnæs jubilæumsløb), men hos dem der løb igennem, så det nogenlunde således ud, som hos Allan Prøhl (der dog løb en anelse længere end os andre):

Steen Ertmann og Bo løb virtuelt. Det ser ud til at Jo missede torsdagen.

Vi nåede det (næsten) inden for tidsgrænsen – 1 time og 30 minutter. Der var meget behov for forfriskninger bagefter – heldigvis gik Charlotte på sommerferie, så der var (ud over det sædvanlige) både gule og sorte sodavand, øl, chokolader og Matador-Mix. Hele HOLD 5 ønsker Charlotte og hendes rejsefæller en rigtig god ferie under de fjerne horisonter. 

Næste gang løber vi bl.a. 5.000 meter test på banen – det bliver rigtig godt.

Der er gode point at kæmpe om og tiderne bliver selvfølgelig alderskorrigerede. Alle laver en separat fil på Strava over de 12½ omgange. Jeg kan ikke tage tider på jer, da jeg selv vil løbe med om sejren 😉

Der er som sædvanligt 25 point til vinderen, 24 point til 2-eren og så videre.

I skal holde godt øje med holdets nye alderspræsident Kristen, han flyver garanteret til tops i sine splinternye sko. Vi skal lige huske ham på næste gang, at det ikke er nok at smile på fotoet – man skal også suge maven ind og holde vejret i ca. 10 sekunder – det er ikke svært!

Vi satser på en frisk timetest (One Hour of Power) torsdag den 29. juni.

Ses om en uge.
/ Erik