ENDELIG TIMETEST – 30.9.2021

Tid til et af sæsonens højdepunkter, den afsluttende One Hour of Power.

Det havde været en vejrmæssig barsk dag med både blæst og regn, men det ændrede sig heldigvis (DMI fik ret) og vi fik både solskin og perfekt temperatur til aftenens mission.

Fedt at se jer alle give sig fuldt ud i sæsonens sidste status. Det er vigtig viden, nu har vi noget at arbejde med.

Vi skal i gang med vintertræningen og det tog vi en indledende snak om efter uddelingen af de gode energipræmier fra 12TRI.DK. Der er mere hvor det kommer fra så vi kommer ikke til at gå ned på torsdags-energi.

På torsdag sætter vi tempoet ned til ZONE1/ZONE2 (vedligeholdelsestræning) og løber kun en time hver gang (indtil videre). De fleste af os trænger til at komme ned i gear, så benene bliver klar til at modtage forårets hårdere træning.

I modsætning til 2021-sæsonen, hvor vi trænede, så alle stod kampklare til maj, så skubber vi næste år konkurrencetræningen til lidt senere på foråret.

Næste gang fortsætter vi snakken om vinterens indsats.

Netop nu er det et perfekt tidspunkt for nye løbere at hoppe med på holdet. De næste måneder bliver ikke hårde på nogen måde.

Stefan kunne åbenbart ikke finde to ens sokker i kommodeskuffen, men det kan også være lige meget, det var godt at se dig igen!

– – – – – – – – – –

Billedet taler for sig selv:

Bo