STAFETSEJR TIL HOLD 5.1

Aftenens højdepunkt var holdstafetløb.

3 hold á 5 løbere gennemførte 3 sindssygt hurtige omgange på asfalten ved skaterbanen.

Vejret var til rekorder – sol og beskeden vind. Det var tydeligt, at der var dyb koncentration tilstede – intet måtte kikse og der skulle på ingen måde spares på kræfterne!

I det hurtige sving (modsat målstregen) er banen hævet, så farten kan holdes oppe. Det medførte, at alle valgte ens sko på begge fødder.

To kom til at løbe en anelse over evne, så de fik en lille ‘fiber’ – ikke noget alvorligt, tror jeg. Der blev ellers varmet grundigt op, men det store nervepres, som alle var under gjorde, at de kunne etablere hidtil ukendte (og destruktive) kræfter. Der var ikke den store tidsforskel på holdene, men 2 skader undervejs kræver selvfølgelig at holdene lynhurtigt tilpasser sig med de resterende løbere.

HOLD 5 har meget strenge regler for afvikling af holdstafet, men I var alle skarpe på opgaven så alt forløb fuldstændig uden forvirring og regelbrud.

God bedring til Jim og Benner – jeg tror kagen hjalp en del på restitutionen. 

Jo Mia Frey har genoptaget karrieren og kan nemt nå at stå skarpt til sæson 2023. Velkommen tilbage.

HOLD 5.1 – 1. plads = 5 point

HOLD 5.3 – 2. plads = 4 point
HOLD 5.2 – 3. plads = 3 point

Ved debriefningen lagde Fru Falcke’s Brownie en god bund og sikrede, at ingen gik hjem til aftensmaden uden de nødvendige energidepoter var fyldt 112% op.
Vi sender en venlig tak fra HOLD 5.15.2 og 5.3

Bonusinfo:
Kim Thymes sko vejer 600 gram for et par.
Nike Vaporfly er en seriøs konkurrencesko, der kun vejer 186 gram stykket (størrelse 43) og ikke holder ret meget over 400 kilometer, men det er helt O.K. at bruge dem til træning hver den første torsdag i måneden.

Henning Meincke løb virtuelt på Tenerife.

Allan og Bo foreslog, at vi næste gang laver en ‘pyramide’. Det kan godt gøre lidt nas midt i passet, men det slutter selvfølgelig godt.
i hører mere …

Vi ses om en uge

/ Erik