ENDELIG SKÆRTORSDAG – 14.4.2022

Starttidspunktet havde vi rykket frem til kl. 10:00. Alligevel mødte 11 op, Monica løb direkte til Raklev Høje og joinede os der. Kim, Jim, Bo og Steen løb virtuelt på dagen, så vi var 15 i alt.

Henrik ‘Landmand’ Olsen er en hård hund, han cyklede til og fra sit hjem, næsten 20 km. hver vej. Han så stadig frisk ud, da vi var færdige og han drog hjemover.

Det var lidt køligt og fugtigt i luften i starten, men ovre på Raklev Høje tittede solen frem og så havde vi pludselig alt for meget tøj på. Næste gang løber vi intervallerne på en anden bakke.

Nedenfor kan I se Allans billede af en dejlig forårsmorgen, det bliver ikke smukkere:

Kim Thyme og Jim Petterson sluttede tilsyneladende deres virtuelle træningspas af med noget sideplanke af en slags. Der går rygter i byen om, at de har dannet intertainer-duoen: Komiske Jim og komiske Kim. De er virkelig sjove og meget dygtige. De kan bookes på Jim’s facebookside – (der er klubrabat til medlemmer).

Bonusinfo: Til efteråret, når svømmehallen åbner efter endt renovering, kommer der et nyt show fra den dynamiske duo og det skulle efter sigende blive noget med bl.a. synkron-svømning.

Anne og Belinda er gået i gang med at sy badedragter til dem, men det kommer til at tage meget lang tid med alle de pailletter der skal sys på, udtaler de travle damer.

Vi ses snart igen

/ Erik