ENDELIG “One Hour of Power”

Vi kunne godt tillade os at klage over vejret i går, hvor der var trope-temperaturer i Munkesøen og det satte sit præg på præstationerne. Men der kan jo også være varmt på Race Day, så …..

Det blev, som forventet, en hård oplevelse for alle. Nogle få måtte kaste håndklædet i ringen undervejs. Andre måtte erkende, at deres niveau ikke var til udlægsfarten og måtte justere tempoet ned, men de fleste holdt sig til “planen” og fik vigtig information om dem selv.

Bo var suverænt hurtigste mand, selv om han rullede en tur på græsset undervejs. Han er “The Man to Beat” – rigtig god fornøjelse til dem, der skal i gang med det!

GPS-Pace og distance kan vi ikke bruge til noget, det er bare ikke præcist nok. Der er alt for store udsving fra ur til ur, når vi løber i Munkesøen. Når jeg ser på mine distance-data i forhold til de af jer, som jeg havde “styr” på undervejs, så er målingerne adskillige hundrede meter ved siden af, i nogle tilfælde pænt over en omgang. Igen noget der taler for ikke at træne “pace”.

Vi kan derfor heller ikke sammenligne løbsdistancen med sidste testresultat. Hvis det er vigtigt for dig at kende distancen, så prøv i stedet at tælle bane-omgange på din app.

Men pulsen kan vi bruge til noget og nu ved de fleste, hvor grænsen ligger – i hvert fald på en varm aften 😉

Lad trænings-nørderiet begynde …..

Vi ses i næste uge

Erik