ENDELIG NYLØBERLØB – 08.04.2022

Vejret var det bedst opnåelige. Vi slap med skrækken og havde tørvejr, mere kan HOLD 5 ikke forlange. Pia og jeg løb virtuelt, p.g.a., at vi havde andre pligter.

Charlotte og Monica løb op til deres absolut bedste – og lidt til – BRAVO! Vores hårdt kæmpende VVS’er (Kim) lagde nok lidt for hårdt ud med 5:19 på første omgang og måtte så betale ‘kontant’ ved kassen på anden omgang – Kim kæmper altid 100% – og det kan vi li’.

En anden jeg vil fremhæve for en ekstraordinær præstation er Martin Vang, der ved første mellemtid havde overskud til at udføre nogle yderst imponerende gymnastiske øvelser ‘på gulv’ – og det på trods, så alligevel at løbe en rigtig god tid. Martin Lihme er også tilbage igen i det hurtige selskab. Steen Spange løb ‘iskoldt’ det samme planlagte tempo fra start til slut.

Allan og Bo hyggede sig i teten og løb 4:06/km. og det er ret godt i det vejr/føre. I sommervejr er jeg sikker på, at det er lig med km.-tider på under 4:00 min/km.

Bo fik ikke registreret hverken start/mellem-eller sluttid, så hans chip/startnummer skal vi have smidt ud. Hvis I kigger i resultatlisten, så vandt Benner altså heller ikke 10-km’eren. Han fik en lille skade og stod af ved første mellemtid, men står alligevel som nr. 1. Vi ønsker go’ bedring!

Ved afrapporteringen bagefter tog vi en hurtig diskussion om hvordan Skærtorsdags-træningen i næste uge skal forløbe og vi nåede frem til, at vi løber kl. 10:00 fra Munkesøen og det bliver, for tredje gang i træk, Raklev Høje der må lægge bakke til (4 gange 1.000 meter). Det bliver sidste gang i denne omgang, vi skal videre til nye højder 🙂

Vi ses om en uge (klokken 10:00)

/ Erik