ENDELIG 5.000-K TEST – 8.6.2023

Juni måneds første højdepunkt: 5.000-meter test på banen. Vi kunne godt blive enige om, at der var en tand for varmt, men på HOLD 5 laver vi ikke om på vedtagne planer, selv om det ikke var absolut rekordvejr.

Udlandsrejse afholdt ikke Martin Lihme og Charlotte fra at deltage virtuelt, det er god stil. Kim tog en stilleaften med Skatter.

Der var rigtig mange gode tider, især Bo skinnede igennem. Hvis færdselspolitiet havde været til stede, havde han fået beslaglagt løbeskoene for vanvidsløb. Det rygtes ude i byen, at Allan løb næsten samme tid – men han fortsatte over målstregen indtil uret viste 5.000 meter – langt efter målstregen. En anden gjorde det modsatte (vi nævner ingen navn) stoppede uret før målstregen, da hans ur viste 5.000 meter. Husk at det ALTID er præcis 12½ omgange der skal løbes, da gps-urene er alt for upræcise. Adskillige på holdet skulle til stævner allerede lørdag, så der blev måske løbet lidt taktisk her.

Det er skidesjovt at være ung …. bare ikke når vi alderskorrigerer løbetiderne, så bliver der nemt vendt op og ned på flere placeringer. På den anden side, har de unge noget at glæde sig til, når de bliver rigtig voksne 🙂

Her er dagens resultater:

Vi ses – og det bliver varmt igen!

/ Erik