“COME BACK” TIL JAN


Allerede nu har KCC meldt ud, at sæsonens første tidskørsel på Asnæs bliver den 16. maj og for lige at vise ruten til dem, der endnu ikke har prøvet den, indgik den i aftenens program.

Start og mål den 16. maj bliver ved transformatorstationen på Sønderstrandsvej og vendepunktet ligger umiddelbart før Ulstrupvej møder Astrup Skovvej i vej-T’et.

Hvis du har ambitioner ved dette glimrende løb, er det på tide at komme i gang med at træne på ruten. Hvis man kigger godt efter, er der malet et meget svagt kryds på asfalten, hvor der skal vendes, men på dagen plejer der at stå en vagt, så man ikke er i tvivl.

På første halvdel af ruten – ud til vendepunktet – var der stiv medvind og jeg formoder, de fleste sad i ”53/11” det meste af tiden. Til en ringe trøst var solen i ryggen hjemad (men det var altså også den eneste trøst). Jeg skal igen på det dybeste beklage det efterårsagtige vejr, der ikke giver rekorder.

Henrik Betjent har langt om længe fundet sin racer frem igen og med lidt genoptræning, bliver han klar til Cannonball den 18. juni (i år).

Helle tog førstepladsen hos damerne foran en lidt skadet Gitte. Husk hvad jeg fortalte dig med hensyn til et omslag med bukkehornfrø – prøv det!

Vi så Jan Mårtensen til træning for første gang i år. Selv om han havde kørt en fornem samlet 3.-plads hjem dagen før ved Karrebæksminde Duathlon, så leverede han varen og kørte aftenens hurtigste tid. Det var samtidig en Age Group-sejr til ham i Karrebæksminde. Lars Peter Bloch var også med i Karrebæksminde og blev samlet nr. 2 (det gav også en 2. plads i hans Age Group). Alle her i byen ved allerede, at jeg vandt min Age Group.

Desværre kørte en bilist ud på cykelstien foran Rune Nehls, der brækkede kravebenet, men ellers er han O.K. Vi sender hermed en ”God bedring-hilsen”.

Henrik Murer havde fået fikset batterierne i cykelcomputeren, så nu kører det for ham igen. Jeg glemte at tjekke hans cykel for motordoping – det sker næste gang.

Tomas Terp kiggede også forbi. Undskyld at jeg ikke genkendte dig med det samme – sidst havde du vist fuldskæg. Thomas kører altid stærkt.

Husk lige at skrive en fødselsdagshilsen til Kirsten Formand inden dagen er omme – hun fylder 50 i dag.

Dameklassen:
20:45 Helle
23:09 Gitte

Herreklassen:
14:46 Jan
15:47 Tim
16:24 Daniel (hvad gik der galt?)
16:24 Tomas
16:34 Michael
16:53 Jørgen
17:21 Lars Frø
17:46 Henrik ”Murer”
19:13 Tonni
19:13 Henrik ”Betjent”