AFSLUTNING PÅ FORÅRSSÆSONEN

Det var ikke det store fremmøde vi kunne mønstre tirsdag aften, men lidt er vel bedre end ingenting. Sådan et lille hyggeløb kan de fleste klare. Vi er trods alt midt i sæsonen, så vi håber, at der kommer mange flere næste gang.

Opskriften var den sædvanlige: Svømning ud til den orange bøje og retur, derefter cykling ud til Vingaarden og retur. Til sidst en frisk løbetur ud til Strandbakken og tilbage igen til Gisseløre.


Lars lagde sig i spids fra start og kom først op ad vandet, med Jan tæt efter.

Allan og Tim synes at vandet var så lækkert, at de fortsatte med 1400 mtr. svøm. Daniel havde på forhånd sagt at “Stevns Jernmanden” i søndags stadig sad i benene og at han ville springe løbet over. Men dejligt, at I trods lidt træthed bakkede op om begivenheden.


Lars med bukserne nede….


Lars tog afsted uden at vente på Jans omklædning.


Jan på vej ud på 18 km. TT-ræs


Alt klappede også for Jørgen og han røg afsted som treer på cyklen.


Henrik stadig uden problemer (og undskyldninger). Fedt!


Lars på vej til T2


Den snu “Mår” lige efter.


Daniel sluttede uden løbeturen, til gengæld nåede han en punktering undervejs.


Jan holdt stadig visuel kontakt med Lars lige før T2 og nu var Jan jokeren i spillet, for han har netop skiftet fra gammeldags snørebånd (som han oven i købet snørede på gammeldags vis) til topmoderne elastiksnørebånd i matchende kulør. Men kunne han overhovedet (han er jo ikke helt ung længere) finde ud af det – og så i en race-situation? Det så faktisk sådan ud. Håbet levede stadig på Kystvejen hos Jan.

Jørgen og Henrik kørte aldeles fejlfrit og helt uden problemer – stadig 3’er og 4’er med Max bagved (selvfølgelig stadig i godt humør!)


Jørgen er bedre end nogensinde – han kan jo lide det!


Lars slap ikke grebet og holdt Jan bag sig – Dagens klare vinder – Flot!


Alle vinderne på sejrsskamlen.

0:51:46 – Lars Peter
0:53:02 – Jan
1:02:52 – Jørgen
1:08:01 – Henrik
1:15:25 – Max

Klubbens eventmagere takker af og går på sommerferie nu, Men hold alligevel øje med facebook i hele juli måned, man ved aldrig om der kommer lidt fritidstilbud.


BREAKING NEWS:

Der blev efter løbet observeret noget på Lars’ cykel, som tenderede til motor-doping.

Det er bedst, at du køber elastikker i en dårligere kvalitet næste gang. Jan overvejer en protest og som han ganske rigtigt sagde: “Så kan alle og enhver jo vinde, med sådan noget snyd”

Jeg ved også, at Max er begyndt at arbejde med en tilsvarende løsning, bare lavet af traktorslanger. Og hvad kan Jørgen ikke finde på? Det bliver jo skruen uden ende.

Skal vi ikke blive enige om at droppe den slags snyderi?