TIRSDAGSDUATHLON#1


Også årets første træningsduathlon på Gisseløre blev afholdt i møg-vejr. Det er ved at blive en (dårlig) vane, at få frosset rumpen af til fællestræning. Beklager, men vi kan ikke få hul igennem til vejrguderne.

Mange havde været i “kamp” i weekenden og flere havde også trænet godt igennem mandag, så vi var kun syv til start – nogenlunde.

Det var en notabilitet, der startede løbet, selveste forkvinde Kirsten dukkede op og sendte drengene af sted. Det var desværre også det tætteste vi kom på kvindelig deltagelse.

Jan Mårtensen lagde sig i spidsen lige fra start med Michael i hælene, men inden længe trak Jan fra og udbyggede støt forspringet. Det blev hurtigt klart, at Jan havde i sinde at køre sejren hjem fra spids.

På et tidspunt bølgede det frem og tilbage mellem Michael og Daniel i kampen om sølvmedaljen, men på sidste løbetur satte Michael tingene på plads og Daniel måtte nøjes med bronze, ca. et minut efter.

Eriks mål med aftenen var at holde 4. pladsen og under ingen omstændigheder at lukke Jørgen (eller andre) forbi. Altid motiverende at have Jørgen til at puste én i nakken.

Max fuldførte i fin stil, der er sikkert allerede nu fuld fokus på “Coast to Coast”-projektet – så det er nok mest “tons” på lange distancer det drejer sig om.

Henrik gik desværre “død” og sprang sidste løbetur over. Straffen faldt i form af, at han frøs jammerligt, da vi andre kom i mål.

Nu har vi så nogle indledende duathlon-tider og de skulle gerne slåes mange gange i løbet af sommeren.

1:00:43 Jan
1:05:16 Michael
1:06:14 Daniel
1:07:52 Erik
1:11:33 Jørgen
1:21:39 Max
9:99:99 Henrik Murer (udgået)